Svampe i Østjylland 
af Flemming V. Larsen

Introduktion

Dette er min personlige svampe-hjemmeside. Svampeforeningen har ingen indflydelse på eller ansvar for indholdet.

Jeg hedder Flemming V. Larsen er medl. af Foreningen til Svampekundskabens Fremme, og har siddet i bestyrelsen i Østjydsk Lokalafd. Jeg har samlet svampe siden 1984 og har taget foreningens diplomprøve i svampekendskab.

Jeg uddannet lærer og har bl.a. arbejdet ved Naturcenter Ørnereden i Marselisborg-skovene og som free-lance turleder / gæstelærer ved forskellige foreninger, højskoler, daghøjskoler, skolekonsulent-kurser o. lign. Derudover arbejder jeg som multimedie- og internetdesigner og underviser.

Denne hjemmeside er ment, som en introduktion og appetitvækker til at udbygge interessen for svampe. Den kan på ingen måde erstatte de udmærkede svampebøger der findes - og slet ikke den hjælp og inspiration, man kan få ved tage på svampetur med en engageret og vidende svampekender ude i den virkelige natur.

!! Man skal ikke bruge denne hjemmeside, som eneste kilde, til selv at gå ud og samle svampe til spisebrug !!

Min svampe-hjemmeside tager udgangspunkt i skovene omkring Århus og i resten af Østjylland. Oplysninger om svampenes udbredelse etc. er således lokal bestemt, og kan ikke umiddelbart overføres til andre dele af landet eller til andre lande/verdensdele.

Skulle nogen være interesseret i at engagere mig, som turleder eller gæstelærer, eller have spørgsmål, henvisninger til andre danske svampe-hjemmesider på internettet el. lign., kan jeg kontaktes på e-mail eller på tlf: 86 15 93 53.


Indeks